!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png
3 tehnici prin care îi poți schimba atenția copilului tău de la jocuri

        Urlete, țipete și certuri. Cam așa este atmosfera în multe familii atunci când este timpul ca al lor copil să închidă calculatorul. Probabil că ai observat și tu că, cu cât îi spui mai mult copilului tău să termine cu jocurile pe calculator, cu atât el stă mai mult. Tu vorbești pe fundal, el nu te mai aude, deja te ignoră. Și de aici începe scandalul.

        Oare de ce copiii se refugiază în jocurile pe calculator și ce este de făcut?

        Ai șansa de a învăța GRATUIT 3 tehnici prin care îi poți schimba atenția copilului tău de la jocurile pe calculator.

        Ce vei afla în această lecție?

-motivul pentru care copiii se refugiază în jocuri, pe care multă lume nu-l știe

-cum poți rezolva situația, pentru ca al tău copil să fie atent din nou la lumea reală

-ce nu faci acum și îl deranjează pe copilul tău, iar el se refugiază în jocuri.

Câteva sute de părinți fac asta deja. De ce nu ți-ai oferi și tu această șansă?

Anchor 1

Vezi lectia GRATUIT

Image from iOS (13)-01.jpeg

Răzvan Cojocaru

Sprijin copiii ajunși la vârsta adolescenței să fie curajoși și puternici. Sunt tată, Trainer de Dezvoltare Personală pentru adolescenți și Consilier pentru părinți și adolescenți. Sunt fondatorul Cursului de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenții între 13 și 17 ani din România.

Am lucrat, în ultimii ani, cu peste 1.000 de copii aflați la vârsta adolescenței la cursuri, seminarii sau în sesiuni individuale cu principalul scop de a crește performanța adolescenților crescând inteligența lor emoțională, adică în special curajul și capacitatea de a-și gestiona fricile: frica de teste sau examene, frica de a susține o prezentare, frica de a-și susține punctul de vedere și de a se exprima și așa mai departe.

Îmi place să spun: „Inteligența rațională este ridicată la toți adolescenții. Ce le lipsește la peste 90% dintre ei este inteligența emoțională, care îți dă curajul să te exprimi, să prinzi aripi, să ajungi de succes. Diferența de performanță între copii (și nu numai) este această inteligență emoțională pe care noi o antrenăm la lecții”.

Info Utile:

0742.784.533

Smart Life Education SLE S.R.L
Locație: Strada Piața Amzei 7-15
J23/2137/2019
CUI: 41104980

bottom of page