!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png
Cum să-l faci pe copilul tău adolescent să se descurce singur în orice situație
Anchor 1

Când merge în oraș, îl roagă pe prietenul ei să-i comande mâncare.

Se întâlnește cu rudele, răspunde sec și stă cu capul în jos.

Are emoții înainte de fiecare test de parcă viața ei depinde de asta.

De fiecare dată se fâstâcește când trebuie să ia o decizie.

           Toate aceste comportamente denotă o încredere de sine scăzută și sunt prezente la mulți copii. Întâlnesc copii mai dezinvolți și curajoși, întâlnesc copii fricoși și panicați. Și asta se datorează și părinților

         Ai șansa de a învăța GRATUIT 3 tehnici prin care îl poți sprijini adolescent să se descurce singur în orice situație.

         În această lecție vei înțelege cum poate afecta un părinte încrederea în sine a copilului și ce să faci ca să-l ajuți să fie curajos și sigur pe el în orice situație: atunci când vorbește cu o persoană nouă, atunci când trebuie să ia o decizie, atunci când trebuie să răspundă la școală sau când trebuie să ceară lucruri pentru el.

         Câteva sute de părinți fac asta deja. De ce nu ți-ai oferi și tu această șansă?

Vezi lectia GRATUIT

Image from iOS (13)-01.jpeg

zvan Cojocaru

Sprijin copiii ajunși la vârsta adolescenței să fie curajoși și puternici. Sunt tată, Trainer de Dezvoltare Personală pentru adolescenți și Consilier pentru părinți și adolescenți. Sunt fondatorul Cursului de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenții între 13 și 17 ani din România.

Am lucrat, în ultimii ani, cu peste 1.000 de copii aflați la vârsta adolescenței la cursuri, seminarii sau în sesiuni individuale cu principalul scop de a crește performanța adolescenților crescând inteligența lor emoțională, adică în special curajul și capacitatea de a-și gestiona fricile: frica de teste sau examene, frica de a susține o prezentare, frica de a-și susține punctul de vedere și de a se exprima și așa mai departe.

Îmi place să spun: „Inteligența rațională este ridicată la toți adolescenții. Ce le lipsește la peste 90% dintre ei este inteligența emoțională, care îți dă curajul să te exprimi, să prinzi aripi, să ajungi de succes. Diferența de performanță între copii (și nu numai) este această inteligență emoțională pe care noi o antrenăm la lecții”.

Info Utile:

0742.784.533

Smart Life Education SLE S.R.L
Locație: Strada Piața Amzei 7-15
J23/2137/2019
CUI: 41104980

bottom of page