!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png
Cum să-l sprijini pe copilul tău să fie calm la teste și la examene

        Tu, ca părinte cred că înțelegi cel mai bine aceste momente prin care unii copii trec la școală.

         Acel moment când profesoara punea o întrebare, tu știai răspunsul dar îți era frică să-l spui?😕

SAU

        Acel moment în care stresul și emoțiile pe care le aveai înaintea unui test sau a unui examen te făceau să uiți formulele pe care le-ai învățat?😔

        Copiilor ajunși la vârsta adolescenței, de la clasa a VII-a în sus, li se întâmplă des aceste neplăceri. Și mai rău este că își formează o părere proastă despre ei înșiși, părere ce-i va face să fie și mai timizi și închiși în ei.

        Ai șansa de a învăța GRATUIT 3 tehnici prin care îl poți sprijini pe copilul tău să fie calm la teste sau examene.

        Ce vei afla în această lecție?

-motivul pentru care copiii se demotivează și nu-și mai dau interesul față de școală

-ce din atitudinea ta, îl face pe copil să fie stresat, panicat și să aibă emoții

-povestea Mariei, o fată de 14 ani ce avea așa de mari emoții la teste încât uita ce trebuie să scrie, și cum am ajutat-o pe ea și pe părinții ei

-cum să-i dai încredere copilului tău să fie calm la teste și examene

Câteva sute de părinți fac asta deja. De ce nu ți-ai oferi și tu această șansă?

Anchor 1

Vezi lectia GRATUIT

Image from iOS (13)-01.jpeg

zvan Cojocaru

Sprijin copiii ajunși la vârsta adolescenței să fie curajoși și puternici. Sunt tată, Trainer de Dezvoltare Personală pentru adolescenți și Consilier pentru părinți și adolescenți. Sunt fondatorul Cursului de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenții între 13 și 17 ani din România.

Am lucrat, în ultimii ani, cu peste 1.000 de copii aflați la vârsta adolescenței la cursuri, seminarii sau în sesiuni individuale cu principalul scop de a crește performanța adolescenților crescând inteligența lor emoțională, adică în special curajul și capacitatea de a-și gestiona fricile: frica de teste sau examene, frica de a susține o prezentare, frica de a-și susține punctul de vedere și de a se exprima și așa mai departe.

Îmi place să spun: „Inteligența rațională este ridicată la toți adolescenții. Ce le lipsește la peste 90% dintre ei este inteligența emoțională, care îți dă curajul să te exprimi, să prinzi aripi, să ajungi de succes. Diferența de performanță între copii (și nu numai) este această inteligență emoțională pe care noi o antrenăm la lecții”.

Info Utile:

0742.784.533

Smart Life Education SLE S.R.L
Locație: Strada Piața Amzei 7-15
J23/2137/2019
CUI: 41104980

bottom of page