!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
Poza scriitoruluiRăzvanC

#82 Un copil este delăsător atunci când vede că părintele e delăsător

Un copil este delăsător atunci când vede că părintele e delăsător. Un copil este implicat atunci când vede că părintele e implicat.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Observ mulți părinți nemulțumiți de copiii lor. Nemulțumiți că al lor copil nu trage tare la școală, nu face un sport, nu citește. Cu alte cuvinte, că este delăsător.


Acum te întreb pe tine, dragă părinte, ce vede copilul tău la tine? În ultimii 5 ani cât de mult ai avansat la job? Cât de mult ți-a crescut salariul (și nu datorită inflației)? Cât de mult ți-ai îmbunătățit stilul de viață? Cât de multe cărți ai citit și cât de multe informații ai acumulat?


Răspunsul la toate aceste întrebări determină atitudinea copilului tău față de viață. Determină dacă este un copil implicat și motivat sau dacă este un copil delăsător, doar cu chef de jocuri pe calculator.


Motivația copilului tău vine și de la ce vede la tine, dragă părinte.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page