top of page

Tu știi încotro te îndrepți?


Foarte mulți oameni ajung într-un punct în care realizează că toată viața au trăit viețile altora.

Din copilărie suntem învățați să facem ce ni se spune, să ne supunem și să plecăm capul.

Nu zic că este rău să fii ascultător, dar în momentul în care asculți pe oricine, dar nu te asculți pe tine, nu te împrietenești cu vocea din interiorul tău care, de cele mai multe ori vrea altceva decât ce ar trebui, atunci ți-ai sacrificat existența pentru simpla repetare a unor scenarii previzibile pentru informația ta genetică.

Psihogenealogia explică modul în care, fără intervenția eului personal și în lipsa unei trăiri pur autentice, nu facem altceva decât să repetăm existența strămoșilor noștri.

Am fost învățați să nu ne asumăm responsabilitatea faptelor noastre și să ne complacem în plânsul de milă: totul este vina altuia, iar pretextele și scuzele sunt morfina vremurilor noastre.

Dar este destul. Observ dorința noilor generații de a fi fericite!

Un singur obiectiv este necesar pentru a se produce o schimbare de mentalitate, iar acela este dobândirea și trăirea în fericire.

Când ești sincer cu tine, când te oprești să vorbești cu tine,când te asculți... atunci afli tot ceea de ce ai nevoie pentru a ști încotro te îndrepți!

Îți propun să urmărești video-ul:



33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#195 M-am întristat când…

„M-am întristat când am auzit de la diriginta fiului meu de notele pe care le avea la școală. Deși învăța constant, avea cele mai proaste note din clasă, pentru că se panica mereu când vedea pe foaia

#194 Se apropie examenele și copiii…

Se apropie Evaluarea Națională și bacul. Părinții încep să se agite. Copiii încep să simtă presiunea. Profesorii își freacă mâinile. Toată lumea o ia razna. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvolt

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page