top of page

Plângi și obosești ușor?





Uneori situațiile din viața de zi cu zi te pot face să obosești mai mult decât ți-ai fi imaginat. Sunt acele momente în care simți că nu mai poți, că întreaga greutate a univerului apasă pe umerii tăi și că nu mai ai nicio cale de scăpare. De aici poți ajunge până la episoade anxioase, depresive sau chiar atacuri de panică.

Foarte multe persoane sunt extrem de sensibile. Și adesea consideră în mod eronat că au o problemă. Deși să fii hipersensibil este ceva normal, în România această condiție naturală nu este încă tratată cu suficientă seriozitate. Foarte mulți medici psihiatri se grăbesc să ofere celor ce le trec pragul pastile de toate felurile, care mai de care mai periculoase. Xanaxul este deja la modă, la fel și orice altceva pe bază de diazepam.

Dar de ce să iei AIUREA pastile? Și de ce să te chinui cu gândurile negative... când există dezvoltarea personală! Acum este mult mai ușor să fii TU. Trebuie doar să te documentezi suficient.

Și pentru că și eu sunt o persoană hipersensibilă, am realizat un grup de suport

unde să putem discuta lejer, fără rețineri, despre problemele care ne apasă.

Trebuie să știi că nu ești un ciudat... și nu ești singur!


Sursa foto: pexels.com


38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#194 Se apropie examenele și copiii…

Se apropie Evaluarea Națională și bacul. Părinții încep să se agite. Copiii încep să simtă presiunea. Profesorii își freacă mâinile. Toată lumea o ia razna. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvolt

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page