!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

Copiii simt nevoia de socializare

6 ore pe zi la școala online, 2 ore minimum jocuri pe calculator, 2 ore pe telefon și rețele sociale.

Sunt vremuri ciudate. Stăm în casă, ne distanțăm, am oprit școala, am oprit competițiile

sportive și alte activități interactive unde copiii își consumau energia, socializau și experimentau.

Da, adolescența este vârsta experimentării. Este perioada în care copiii încep să facă lucruri pe cont propriu, să fie mai independenți și să nu mai stea toată ziua lângă părinți… probabil că ai simțit deja asta. Experimentând, întâlnind alte persoane, mergând în diferite locuri ei învață despre lume, despre ce e bine și ce e rău.

Acum s-au oprit probabil 70 % din aceste experiențe și nu știm cat va dura această situație. Noi, în comunitatea de adolescenți Smart Life Education menținem constant comunicarea cu adolescenții, le propunem provocări, le propunem întrebări despre viață la care ei trebuie să se gândească și mai ales.... ne întâlnim Sambăta la cursuri. Sâmbăta interacționăm, lucrăm pe grupe, gândim mult și petrecem un timp de calitate împreună.

Situația în care ne aflăm ca și societatea venit și va trece poate într-un an sau doi sau cinci, dar anii noștri nu stau pe loc și nici educația. Noi ne-am propus să nu lăsăm o generație de izbeliște poate cea mai importantă generație a societății.


 

Alege un alt părinte și trimite-i acest articol.

Urmărește-ne pe FACEBOOK.

Urmărește-ne pe INSTAGRAM.

Subscribe pe YOUTUBE.

Înscrie-ți adolescentul pentru a deveni EROU.

33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#210 Tu îți sabotezi copilul așa?

„Părinții mei nu mă înțeleg deloc: mă cheamă în casă devreme, nu mă lasă să merg la prieteni și mă controlează la fiecare pas.” Asta mi-a spus un băiat de 15 ani la unul dintre cursurile mele. Eu sunt

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page