top of page

#73 Un cadou inedit pentru copilul tău

Începe perioada sărbătorilor. Odată cu ea începe și acea perioadă în care alergăm după cadouri. Probabil și tu îți pui întrebarea: Ce să-i iau copilului meu de Crăciun?


Sunt foarte multe variante pe piață, de la telefoane, haine, jucării, la jocuri pe calculator, laptopuri sau alte dispozitive cu care se joacă copiii în ziua de astăzi.


Ei bine, oare cât se vor bucura ei de aceste cadouri? Probabil că o haină poate fi purtată un an sau doi, un telefon mai mult de doi ani nu ține pentru că se strică sau apare altul și altul, la fel și un joc pe calculator – copilul se joacă două-trei luni, se plictisește și îl lasă deoparte.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și îți propun să îi cumperi copilului tău un cadou mai inedit anul acesta, ceva cu care să-l surprinzi cu adevărat. Ce anume? O experiență la un curs de dezvoltare personală pentru adolescenți, în care copilul va învăța abilități pe care nu le învață la școală, dar pe care le va utiliza în viața de zi cu zi, indiferent ce va alege să facă în viitor. Aici mă refer mai concret la: cum să-și diminueze panica și stresul la examene, cum să se integreze ușor în grupuri, cum să aibă curaj să-și exprime opiniile și multe altele. Cum ar fi ca al tău copil adolescent să facă parte dintr-o comunitate de dezvoltare personală în care sunt și alți zeci de adolescenți?


Te invit să-l înscrii pe copilul tău la „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.


Avem deschise grupe ONLINE pentru copiii din toată țara sau grupe LA SALĂ pentru copiii din București. Orice variantă vei alege, copilul tău va avea numai de câștigat, pentru că formatul lecțiilor este unul interactiv, în care facem exerciții și jocuri individuale și de echipă, cu scopul de a crește curajul participanților, de a-și antrena capacitatea de exprimare și de a-și crește încrederea în ei.


Fă-i un cadou inedit copilului anul acesta. Intră pe www.eroul.ro și vezi toate subiectele pe care le abordăm la lecții.


15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#194 Se apropie examenele și copiii…

Se apropie Evaluarea Națională și bacul. Părinții încep să se agite. Copiii încep să simtă presiunea. Profesorii își freacă mâinile. Toată lumea o ia razna. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvolt

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page