!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#69 Dacă vrei ca al tău copil să facă ceva, tu trebuie să…

Avea sprâncenele făcute, părul prins în coadă, era machiată, avea unghiile făcute cu gel și stătea doar pe telefon. În timpul seminarului se ridică și pleacă. Înainte să iasă pe ușă spune la modul cel mai serios: „Scuze, acest seminar nu e pentru mine, eu am deja prea multă încredere în mine.”


Venise la unul dintre seminarele mele despre încrederea în sine nu de bunăvoie, ci forțată de mama ei, care aruncase toată responsabilitatea pe ea: „Ai o problemă, du-te la cursul de dezvoltare personală.”


Pe de altă parte, am cursanți care abia așteaptă să avem din nou întâlnire și mă întreabă constant dacă mai organizez și alte cursuri.


Care e diferența dintre ei?


Ce am observat la cursanții care vin cu plăcere la lecții și sunt entuziasmați de activitățile pe care le facem este că EDUCAȚIA este printre primele valori ale părinților. Părinții lor citesc, participă la traininguri și la cursuri de dezvoltare personală constant.


Știi vorba aia, așchia nu sare departe de trunchi? Cred că în aceste situații se aplică cel mai bine.


Dacă îți dorești ca al tău copil să facă o anumită activitate, arată-i tu înainte că faci acea activitate cu plăcere și el te va urma. Aici este cheia.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și te invit să intri pe www.eroul.ro și să vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

12 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#177 Știi acel moment când are examen și tu stai ca pe ace?

Panica pe care o poate simți un părinte în legătură cu copilul lui e inegalabilă. Știi acel moment când are examen și tu stai ca pe ace. Atunci când merge la olimpiadă și abia aștepți să te sune să-ți

#176 Doamna Elena era o mamă…

Când am cunoscut-o pe Doamna Elena, era o mamă îngrijorată care se confrunta cu o provocare comună. Fiul ei, Andrei, era absorbit de TikTok, petrecând în medie 5 ore pe zi uitându-se la videoclipuri.

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page