!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#206 Mi se umple inima de bucurie când…

Ah, ce-mi place! Mi se umple inima de bucurie când văd copii care duc lipsă de prietenii bazate pe interesele lor, vin la curs și pleacă cu 4-5 prieteni.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.

 

De multe ori s-au legat prietenii între participanții de la cursurile mele. Îi văd pe unii copii cum merg să mănânce împreună, merg în parc împreună sau chiar învață împreună. Cei mai mari se trag unul pe altul în oportunități de voluntariat și joburi part-time.

 

…dar cel mai mult îmi place când văd adolescenți care ies de la curs îndrăgostiți. Se întâmplă și asta.

 

N-am fost chemat până acum la nicio nuntă de-a unui fost cursant, dar abia aștept 🙂

 

Una peste alta, îmi place că creez contextul potrivit în care copiii adolescenți să-și antreneze superputerea socializării.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de copii pasionați de educație și dezvoltare personală, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#210 Tu îți sabotezi copilul așa?

„Părinții mei nu mă înțeleg deloc: mă cheamă în casă devreme, nu mă lasă să merg la prieteni și mă controlează la fiecare pas.” Asta mi-a spus un băiat de 15 ani la unul dintre cursurile mele. Eu sunt

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page