top of page

#195 M-am întristat când…

„M-am întristat când am auzit de la diriginta fiului meu de notele pe care le avea la școală. Deși învăța constant, avea cele mai proaste note din clasă, pentru că se panica mereu când vedea pe foaia de hârtie scris mare cuvântul TEST.

 

Am aflat şi că nu era activ la ore, chiar dacă era pus direct de profesoară să vorbească.

 

Ba mai mult, odată a încercat să răspundă și s-a bâlbâit atât de tare, încât profesoara a crezut că o face intenționat.

 

În momentul acela, am avut două opțiuni: ori căutam cum pot să-mi ajut fiul sau mă dădeam bătută și acceptam că am eșuat ca părinte.

 

Nu puteam să-l las de izbeliște, așa că am apelat la Cursul de Dezvoltare Personală pentru adolescenți Trezește EROUL din tine! ca să învețe cum să treacă peste frica de a vorbi.

 

La curs a învățat mai multe tehnici care îl ajută până în ziua de azi să se calmeze când e stresat și să lucreze în echipă la exercițiile de brainstorming.

 

Pe parcursul celor 12 luni petrecute acolo, a înțeles că are un potențial mult mai mare decât credea, a devenit încrezător în forțele proprii și și-a format niște prietenii foarte frumoase.

 

Acesta este feedback-ul uneia dintre mamele al căror copil a terminat cele 12 luni de curs. Ceilalți copii au povești asemănătoare: unii despre note, alții despre bullying, alții despre relația cu părinții. Toți au găsit răspunsuri în curs.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de copii pasionați de educație și dezvoltare personală, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#194 Se apropie examenele și copiii…

Se apropie Evaluarea Națională și bacul. Părinții încep să se agite. Copiii încep să simtă presiunea. Profesorii își freacă mâinile. Toată lumea o ia razna. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvolt

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page