top of page

#191 E de datoria noastră, a părinților, să…

Cred că cea mai mare problemă a elevilor din zilele noastre este managementul timpului.


Se duc la școală, stau 5 ore în bancă tăcuți, apoi vin acasă, se retrag în camera lor și stau pe TikTok până se culcă.


Au impresia că dacă fug de problemele lor și stau tot timpul cu ochii în telefoane, acestea o să dispară.


Este de datoria noastră, a părinților, să-i scoatem din bula lor și să le arătăm cât de frumos poate fi să treci peste micile provocări, cum ar fi să îți faci un program.


Mulți copii au învățat la Cursul de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!” că pot să îmbine temele cu o activitate extrașcolară, vorbitul cu părinții acasă cu statul pe telefon și tot așa.


Viața e ca o bârnă pe care un om încearcă să-și țină balansul. Adolescenților le-ar fi mult mai ușor să treacă peste eșecuri dacă ar învăța să își mențină echilibrul devreme în viață.


Dacă vrei ca și copilul tău să afle cum poate să-și eficientizeze timpul, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#195 M-am întristat când…

„M-am întristat când am auzit de la diriginta fiului meu de notele pe care le avea la școală. Deși învăța constant, avea cele mai proaste note din clasă, pentru că se panica mereu când vedea pe foaia

#194 Se apropie examenele și copiii…

Se apropie Evaluarea Națională și bacul. Părinții încep să se agite. Copiii încep să simtă presiunea. Profesorii își freacă mâinile. Toată lumea o ia razna. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvolt

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page