top of page

#187 A venit la curs cu ideea „alții pot, eu nu”

De cinci ani sunt agricultor. Plantez în mințile copiilor adolescenți niște semințe care, ușor-ușor, încep să crească, iar mai târziu dau roade.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.

 

Sămânța încrederii în sine, convingerea că se poate, curajul de a încerca – asta le insuflu copiilor la întâlniri.

 

Mulți copii au venit la curs cu idei precum „alții pot, eu nu”, „alții sunt buni, eu nu”, „alții reușesc, eu nu” și au terminat cursul cu convingeri precum „dacă alții pot, pot și eu”, „și eu sunt bun”, „și eu reușesc”.

 

Diferența dintre cele două mentalități este uriașă. Copiii din prima categorie obișnuiesc să stea cu capul plecat, fără inițiativă și fără să-și exprime ideile. Copiii din a doua categorie sunt cei pe care îi vezi zâmbind, simțindu-se bine în pielea lor, cei care au chef de viață și care fac tot felul de lucruri și au tot felul de activități.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de copii pasionați de educație și dezvoltare personală, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#214 Și părinții greșesc câteodată…

Și părinții greșesc câteodată… și asta îi frustrează tare pe copii. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinț

A1. Principal Logo (Colored).png

©2019 by Smart Life Education

bottom of page