top of page

#163 „Copilul meu m-a uimit. A zis că vrea…”

O mămică era îngrozită. Vine la mine și-mi zice: „Copilul meu îmi spune că el vrea să se dedice lui Dumnezeu, să devină călugăr. De unde îi vin toate ideile astea?”

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.

 

Copiii adolescenții au nevoie să-și răspundă la întrebarea CINE SUNT EU?

 

Ei sunt într-o perioadă de creștere, de dezvoltare, de continuă schimbare. Au nevoie să experimenteze—gânduri, fapte, locuri, părerile părinților.

 

Un adolescent va spune azi că vrea să fie medic, mâine, preot, iar poimâine, polițist. E ceva normal. Nefiind complet dezvoltat emoțional, mental și fizic, nu are cum să fie încă statornic.

 

Faza cu „Vreau să mă dedic lui Dumnezeu” sau o fază asemănătoare pe care un adolescent poate să o aibă probabil e doar o perioadă.

 

…și dacă nu va fi doar o perioadă, poate asta e misiunea vieții lui, cine știe?

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

 

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#195 M-am întristat când…

„M-am întristat când am auzit de la diriginta fiului meu de notele pe care le avea la școală. Deși învăța constant, avea cele mai proaste note din clasă, pentru că se panica mereu când vedea pe foaia

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page