!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#155 Ce se află în mintea unui adolescent

Cred că dacă intri în mintea unui adolescent, o să vrei să ieși de acolo în maxim 10 secunde… chiar dacă și tu ai trecut prin asta.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.

 

„Oare mă place? Ce va zice mama? De ce nu-mi răspunde la mesaj? Oare sunt frumoasă? Oare sunt destul de deștept? Dacă nu mă descurc? Dacă vor râde de mine? Dacă nu o să fie de acord cu mine?”

 

INCERTITUDINE – despre asta este adolescența. Practic, adolescenții sunt niște adulți fără nicio experiență de viață.

 

Tocmai de aceea, ca părinte, e nevoie să-l ajuți să descopere lumea și să se descopere pe el.

 

Cu cât un copil are mai multe experiențe—cursuri, tabere, sport, prietenii—cu atât va prinde experiență, adică CERTITUDINE.

 

Lasă-l pe copilul tău să exploreze cât mai mult. Nu-l ține legat de tine!

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#210 Tu îți sabotezi copilul așa?

„Părinții mei nu mă înțeleg deloc: mă cheamă în casă devreme, nu mă lasă să merg la prieteni și mă controlează la fiecare pas.” Asta mi-a spus un băiat de 15 ani la unul dintre cursurile mele. Eu sunt

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page