!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
Poza scriitoruluiRăzvanC

#125 A înghițit un praf alb, în parc cu prietenii - era copil

Ești afară în parc cu încă 6 prieteni. La un moment dat, mai apar 2 persoane, prietene cu unul dintre cei 6. Stau cu voi o perioadă, vorbesc, iar la un moment dat unul dintre ei scoate un praf alb, pe care îl amestecă în suc și dă la fiecare câte o gură să bea.


Toată lumea ia câte o gură, dar ție ți se pare dubios să faci asta și refuzi. Ceilalți încep să râdă de tine, să facă mișto și să-ți spună că ești fraier. Ce ai face în acel moment? Găsește 5 variante de acțiuni pe care le poți face.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Așa arată unul dintre exercițiile pe care le fac la curs cu copiii. În această lecție este vorba despre prieteni și anturaj.


E extraordinar ca un copil să fie pregătit în astfel de situații. Exercițiul este compus din realitatea lor. Oricât am vrea noi să credem că e altfel, situații asemănătoare se întâmplă pe afară, în tabere sau la petreceri.


Soluția nu este să-ți ții copilul închis în casă. Soluția este să-l pregătești să ia decizia corectă în astfel de situații.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page