!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png
Copilul tău a fost înscris la seminar!
... și tocmai de asta și tu, ca părinte, primești ceva de la noi!

Ai șansa de a descărca cu doar
25 RON (în loc de 99 RON)  lecția pentru copii


„3 tehnici prin care copilul tău poate evita răutățile (bullyingul) de la școală”

I s-a întâmplat vreodată copilului tău să fie jignit sau chiar agresat fizic la școală? De multe ori nu doar colegii între ei fac asta dar și profesorii îi jignesc pe copii și îi fac să se simtă rușinați în fața celorlalți.

Copilul tău va putea găsi în lecție 3 tehnici prin care, pe de-o parte să evite aceste momente și pe de altă parte să-l facă mai puternic, astfel încât să nu mai fie afectat de aceste întâmplări.

Băieții sunt agresați de alți băieți. Fetele de multe ori sunt atinse în diferite moduri. În această lecție copilul tău va învăța să spună STOP.

Este un material în format PDF, ușor de citit, de câteva pagini, ce pune accentul pe calitate și pe tehnici aplicabile imediat și nu pe multe vorbe. Tehnicile sunt preluate din practica pe care noi am avut-o la orele de consiliere individuală cu zeci de adolescenți și pe care aceștia le-au testat de-a lungul timpului.

Descarcă materialul și sprijină-ți copilul într-un mod eficient! E nevoie să faci ceva diferit față de ce ai făcut până acum!

Oricum, chiar dacă încă nu te-ai decis asupra materialului, verifica-ți emailul (si in SPAM). Ți-am trimis detaliile despre seminar.
bottom of page