Caută
  • Grațiela Vlad

Tu știi încotro te îndrepți?


Foarte mulți oameni ajung într-un punct în care realizează că toată viața au trăit viețile altora.

Din copilărie suntem învățați să facem ce ni se spune, să ne supunem și să plecăm capul.

Nu zic că este rău să fii ascultător, dar în momentul în care asculți pe oricine, dar nu te asculți pe tine, nu te împrietenești cu vocea din interiorul tău care, de cele mai multe ori vrea altceva decât ce ar trebui, atunci ți-ai sacrificat existența pentru simpla repetare a unor scenarii previzibile pentru informația ta genetică.

Psihogenealogia explică modul în care, fără intervenția eului personal și în lipsa unei trăiri pur autentice, nu facem altceva decât să repetăm existența strămoșilor noștri.

Am fost învățați să nu ne asumăm responsabilitatea faptelor noastre și să ne complacem în plânsul de milă: totul este vina altuia, iar pretextele și scuzele sunt morfina vremurilor noastre.

Dar este destul. Observ dorința noilor generații de a fi fericite!

Un singur obiectiv este necesar pentru a se produce o schimbare de mentalitate, iar acela este dobândirea și trăirea în fericire.

Când ești sincer cu tine, când te oprești să vorbești cu tine,când te asculți... atunci afli tot ceea de ce ai nevoie pentru a ști încotro te îndrepți!

Îți propun să urmărești video-ul:29 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ești incapabil/ă!

"Ești un fraier!" "Nu ești în stare să faci nimic!" "Nu te duce capul!" "Ești prost!" "Ești gras/grasă!" "Ești leneș!" Ți s-a întâmplat și ție ca părinții tăi să îți spună astfel de vorbe? Da, chiar p

Ești un incapabil!

"Ești un fraier!" "Nu ești în stare să faci nimic!" "Nu te duce capul!" "Ești prost!" "Ești gras/grasă!" "Ești leneș!" ........și lista poate continua. Câte din aceste vorbe le-ai folosit în relația c

Așa părinte Așa copil

Poate o să ți se pară incisiv ceea ce voi scrie mai jos și....cam așa e. Acest articol este rezultatul interacțiunii mele cu sute de adolescenți și părinți în ultimul an... ...dar mai ales, el este de

Info Utile:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

0742.784.533

Smart Life Education SLE S.R.L
Locatie: Strada Piața Amzei 7-15
J23/2137/2019
CUI: 41104980

©2019 by Smart Life Education