Plângi și obosești ușor?

Uneori situațiile din viața de zi cu zi te pot face să obosești mai mult decât ți-ai fi imaginat. Sunt acele momente în care simți că nu mai poți, că întreaga greutate a univerului apasă pe umerii tăi și că nu mai ai nicio cale de scăpare. De aici poți ajunge până la episoade anxioase, depresive sau chiar atacuri de panică.

Foarte multe persoane sunt extrem de sensibile. Și adesea consideră în mod eronat că au o problemă. Deși să fii hipersensibil este ceva normal, în România această condiție naturală nu este încă tratată cu suficientă seriozitate. Foarte mulți medici psihiatri se grăbesc să ofere celor ce le trec pragul pastile de toate felurile, care mai de care mai periculoase. Xanaxul este deja la modă, la fel și orice altceva pe bază de diazepam.

Dar de ce să iei AIUREA pastile? Și de ce să te chinui cu gândurile negative... când există dezvoltarea personală! Acum este mult mai ușor să fii TU. Trebuie doar să te documentezi suficient.

Și pentru că și eu sunt o persoană hipersensibilă, am realizat un grup de suport

unde să putem discuta lejer, fără rețineri, despre problemele care ne apasă.

Trebuie să știi că nu ești un ciudat... și nu ești singur!


Sursa foto: pexels.com


36 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Radu are 13 ani. Este în clasa a 7-a. Într-o seară, Radu vine supărat acasă. Mama lui îl întreabă: -𝐶𝑒 𝑓𝑎𝑐𝑖? Radu răspunde: -𝐵𝑖𝑛𝑒! Mama lui continuă: -𝐶𝑢𝑚 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑙𝑎 𝑠̦𝑐𝑜𝑎𝑙𝑎̆!

Copilul tău adolescent vine acasă de la școală. Tu întrebi: “Ce faci?”, el răspunde “Bine!”. Copilul tău adolescent vine acasă de afară. Tu întrebi: “Ce faci?”, el răspunde “Bine!”. Copilul tău adoles

A1. Principal Logo (Colored).png