Meditaţii la DEZVOLTARE PERSONALĂMeditaţii la Dezvoltare Personală sau Coaching/Îndrumare individuală pentru adolescenţi. Părinţii cheltuiesc sute de lei pe lună pentru meditaţii la română, matematică sau istorie. Câte din acele cunoştinţe le vor folosi elevilor în viaţa de adult. Dar dacă am învăţa elevii abilităţi pe care le-ar folosi toată viaţa?


Cui se adresează?

➡adolescenţi cu dificultăţi emoţionale şi încredere în sine scăzută; ➡adolescenţi cu un stil de viaţă dezordonat; ➡adolescenţi supraponderali care vor să scadă în greutate ➡sportivi care işi doresc performaţă; ➡adolescenţi de top care vor să fie din ce în ce mai mult; ➡adolescenţi care au nevoie de un sprijin/suport pentru o perioadă.


Ce facem la coaching?

-analizăm situaţia prezentă -setăm obiectivele -setăm paşii pentru a atinge acele obiective -lucrăm cu diferite tehnici mentale, punem creierul să lucreze pentru noi (nu să ne saboteze: emoţiile negative).

-lucrăm la gestionarea emoţiilor (frica de teste, examene, prezentări)

-lucrăm la creşterea încrederii în sine

-vorbim despre succes şi gestionarea eşecurilor

Şedinţele durează 1 oră şi se ţin într-o locaţie lejeră şi prietenoasă, la Brutăria cu Poveşti la Piaţa Unirii. Profitul Butăriei cu Poveşti merge către Asociaţa Concordia. Preţul pe şedinţa este de 150 RON. Şedinţa telefonică este 100 RON.


"La școală am învățat Teorema lui Pitagora, am învățat comentariile operelor Marilor Clasici, la ora de sport am învățat să sărim la Capră și la Ladă, și mereu m-am întrebat ”Oare când o să folosesc eu toate acestea?”. Răspunsul mi l-am dat după ce am terminat școala și am început să lucrez: ”70% din ele nu le mai folosim niciodată”. În funcție de drumul pe care fiecare îl alege, unii folosesc teoremele matematice, alții caracterizarea personajelor din opere, alții biologia, chimia sau fizica dar NICIUNUL nu le folosește pe toate. În schimb, școala a omis să ne învețe un lucru foarte important: Dezvoltarea Personală. Nimeni, la şcoală nu ne-a spus cum să ne gestionăm emoţiile, cum să ne setăm obiective sau cum să ne gestionăm eşecurile" Răzvan Cojocaru


Contact:

Email: cojocaru.fr@gmail.com

Telefon: 0742.784.533

Despre Răzvan Cojocaru click AICI.

239 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Îl chema Robert și avea 15 ani. Intră în sală mergând apăsat, cu blugii lăsați până la genunchi, cu o geacă țipătoare galbenă care părea de firmă și cu tricou de 1.000 RON. Aveam să aflu mai târziu de

Radu are 13 ani. Este în clasa a 7-a. Într-o seară, Radu vine supărat acasă. Mama lui îl întreabă: -𝐶𝑒 𝑓𝑎𝑐𝑖? Radu răspunde: -𝐵𝑖𝑛𝑒! Mama lui continuă: -𝐶𝑢𝑚 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑙𝑎 𝑠̦𝑐𝑜𝑎𝑙𝑎̆!

Copilul tău adolescent vine acasă de la școală. Tu întrebi: “Ce faci?”, el răspunde “Bine!”. Copilul tău adolescent vine acasă de afară. Tu întrebi: “Ce faci?”, el răspunde “Bine!”. Copilul tău adoles

A1. Principal Logo (Colored).png