!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

Cum facem o lume mai bună?

Actualizată în: 22 iul. 2020

Se spune că pentru a deveni bogat e nevoie să donezi o parte din venitul tău. Se mai spune și că atunci când donezi să o faci în liniște și să nu spui la nimeni. De fapt este exact opusul: fă bine și spune-le și celorlalți ce ai făcut. Inspiră-i cu ceea ce faci tu, poate o vor face și ei.

Dacă toți facem lucruri minunate în societate dar nimeni nu le vede sau nu aude de ele vom crede continuu că în societate se întamplă doar lururi negative și ne vom dezvolta credința că trăim într-o lume rea și egoistă. Dar nu este așa. Oamenii sunt altruiști, ajută, se implică, oferă timp, bani, energie, lucruri pentru semenii lor. Dar dacă le ținem ascunse nu vom avea modele.

Noi, cei de la Smart Life Education, donăm constant bani, timp, și energie pentru copiii care au nevoie. Am donat din veniturile noastre către copii cu diferite afecțiuni, am ținut gratuit cursuri de dezvoltare personală pentru grupuri care nu ne-au putut plăti și am oferit reduceri substanțiale asociațiilor de copii care și-au înscris adolescenții la cursurile de dezvoltare personală. Tu cum ajuți societatea?

Te provoc să distribui această postare și împreună cu distribuirea ei să scrii un lucru prin care ai ajutat societatea anul acesta

Împreuna putem crea o lume minunată!


 

Distribuie acest articol pentru a ajunge la cât mai mulți părinți!

Urmărește-ne pe FACEBOOK.

Urmărește-ne pe INSTAGRAM.

Subscribe pe YOUTUBE.

Înscrie-ți adolescentul pentru a deveni EROU.

17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#198 Sper că al tău copil nu va ajunge ca Andreea

Soția mea este profesoară de germană. Lucrează cu adulți. Într-o sâmbătă, susținea un curs online cu 5 oameni în toată firea, teoretic maturi. Dintre cei 5 participanți, o persoană—să-i spunem Andreea

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page