!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

Ce cadou să-i iau copilului meu de Crăciun?

Salutare dragi părinți!


Începe perioada sărbătorilor și odată cu ea acea perioadă în care începem să alergăm după cadouri. Probabil și voi vă puneți întrebarea: Ce să-i iau copilului meu de Crăciun?

Ei bine sunt foarte multe variante pe piață, de la telefoane, la haine, la jucării, la jocuri pe calculator, laptop-uri sau alte dispozitive cu care se juca copiii în ziua de astăzi. Ei bine, oare cât se vor bucura de aceste cadouri? Probabil că o haină poate fi purtată un an sau doi. Un telefon mai mult de doi ani nu poate să țină pentru că se strică și apare altul și altul și la fel și cu un joc pe calculator, copilul se joacă două-trei luni, se plictisește și îl lasă deoparte.

Eu sunt Răzvan Cojocaru, fondator Smart Life Education și îți propun să-i cumperi copilului tău un cadou mai inedit anul acesta. Ceva cu care să-l surprinzi cu adevărat și anume, o experiență la un curs de dezvoltare personală pentru adolescenți în care poate învăța abilități pe care la școală nu le învață dar pe care copilul le va utiliza în viața de zi cu zi indiferent ce alege să facă pe viitor. Aici mă refer mai concret la: gestionarea emoțiilor, creșterea încrederii în sine, gestionarea eșecurilor, cum să treacă peste provocările zilnice și multe, multe altele.

Cum ar fi ca al tău adolescent să facă parte dintr-o comunitate de dezvoltare personală în care sunt și alți zeci de adolescenți? Te invit să-l înscrii în Trezește EROUL din tine!, cel mai complex Curs de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți din România. Avem deschise grupe online, pentru adolescenții din toată țara sau grupe la sală, pentru adolescenții din București. Orice variantă ai alege, copilul tău ar avea numai de câștigat pentru că formatul lecțiilor este unul interactiv, în care facem exerciții și jocuri individuale și pe echipe cu scopul de a crește curajul participanților, de a-și antrena capacitate de exprimare și de a crește încrederea în ei, asta pe lângă toate abilitățile pe care la învață la lecții și pe care ți le-am enumerat mai devreme.

Așa că, fă un cadou inedit copilului tău adolescent și înscrie-l la cursuri. Dacă tot e vacanță, măcar să facă ceva constructiv, știm cu toții că școala nu mai este așa eficientă. Intră pe www.eroul.ro și vezi toate subiectele pe care le abordăm la lecții.


11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#191 E de datoria noastră, a părinților, să…

Cred că cea mai mare problemă a elevilor din zilele noastre este managementul timpului. Se duc la școală, stau 5 ore în bancă tăcuți, apoi vin acasă, se retrag în camera lor și stau pe TikTok până se

Comentarios


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page