!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#91 Cum lărgesc orizonturile copiilor pe care îi întâlnesc?

Copiii mă iubesc. Mă iubesc fiindcă le ofer perspective ale vieții pe care nu le-au mai învățat din altă parte până acum.

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Am copii care participă lunar la cursurile pe care le organizez de peste 3 ani. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ei și dezbatem un subiect, ajungem inevitabil la discuții profunde despre mintea oamenilor, despre emoții, despre traume emoționale, despre succes, despre bani, despre performanță și multe altele.


Trebuie să recunosc că ador aceste discuții fiindcă și eu am de învățat multe de la ei.


Cel mai mult mă încântă atunci când văd diferențe clare în comportamentul și gândirea unui copil față de momentul când a început cursul.


Prin informațiile și tehnicile pe care le prezint, prin dezbaterile și împărtășirile pe care le avem la întâlniri, orizonturile unui copil adolescent se lărgesc nemaipomenit de mult.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Până la 11-12 ani, copilul tău va sta aproape de tine. Apoi, se va închide și se va depărta. În cele din urmă, pe la 20-22 de ani, își va aduce aminte de sfaturile tale și se va gândi „Hai că totuși a

„L-am crescut foarte bine pe copilul meu. I-am dat tot ce am avut mai bun. Nu cred că ceva din comportamentul meu față de el îl face să fie închis, timid și să nu vorbească aproape deloc.” Acestea sun

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page