!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#79 Viitorul copilului tău este în mâinile…

Nu contează ce va face copilul tău când va fi mare, contează să fie foarte bun.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.


Observ multe abordări ale părinților cu privire la viitorul copiilor. Unii părinți vor ca ai lor copii să le urmeze calea, alți părinți îi lasă pe ei să-și aleagă viitorul, alții le propun copiilor să facă matematică, alții arte. Sincer să fiu, chiar nu contează, atâta timp cât îi insufli copilului încă de mic că trebuie să fie foarte bun.


Performanța este legată de mindset, adică de felul în care gândim. Dacă vei avea discuții cu copilul tău despre viitorul lui și îi vei spunenu contează domeniul în care vei activa când vei fi mare, contează să fii foarte bun”, îi vei crea un mindset de performanță și vei evita presiunea sau vinovăția pe care ar putea să le simtă dacă nu urmează calea la care tu te-ai gândit pentru el.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#191 E de datoria noastră, a părinților, să…

Cred că cea mai mare problemă a elevilor din zilele noastre este managementul timpului. Se duc la școală, stau 5 ore în bancă tăcuți, apoi vin acasă, se retrag în camera lor și stau pe TikTok până se

コメント


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page