!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#198 Sper că al tău copil nu va ajunge ca Andreea

Soția mea este profesoară de germană. Lucrează cu adulți. Într-o sâmbătă, susținea un curs online cu 5 oameni în toată firea, teoretic maturi.

 

Dintre cei 5 participanți, o persoană—să-i spunem Andreea—avea probleme cu laptopul și nu auzea bine cursul. I-a comunicat soției mele pe WhatsApp și tot grupul s-a oferit s-o ajute, dar Andreea a răspuns: „Continuați fără mine. Sunt supărată pe laptopul ăsta. Am început să plâng. Nu mai vreau să intru azi.”

 

…și n-a mai intrat.

 

De ce să-l îndemni pe copilul tău să urmeze un curs de dezvoltare personală? Ca să nu ajungă ca Andreea. Ca să nu se dea bătut ușor. Ca să-și gestioneze emoțiile și să continue în fața obstacolelor.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. La cursurile mele le spun copiilor că e normal să avem provocări în viață. Cu cât depășim mai multe dintre ele, cu atât devenim mai buni. Nu trebuie să fugim de greutăți și să ne ascundem cu capul în pământ. Trebuie să găsim soluții.

 

Dacă vrei ca al tău copil să prindă încredere în el și să fie puternic și curajos, intră pe www.eroul.ro și înscrie-l în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page