!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#185 După câțiva ani de susținut cursuri, au început să…

„Fără informațiile primite la curs, n-aș fi reușit să vorbesc în public și să mi se spună că sunt născută pentru asta!”

 

„Dacă n-aș fi venit la curs, n-aș fi avut curaj să plec cu Work and Travel.”

 

„N-aș fi avut încredere în mine să fac facultatea în afară dacă n-aș fi participat la curs.”

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. După câțiva ani de susținut cursuri, au început să apară și rezultatele.

 

Foștii cursanți din primii ani de curs sunt acum mari. Unii termină liceul, alții sunt deja la facultate. Unii lucrează deja. Doi au scris câte o carte. Unii au rămas în România. Alții au plecat.

 

Partea cea mai interesantă este că toți au prins curaj…

 

…au prins curaj să vrea mai mult de la ei. Și rezultatele încep să se vadă.

 

Cineva mi-a spus: „Orice elev ar trebui să treacă prin acest curs până la 18 ani! De când am terminat cursul, viața mea pare mai ușoară. Mă descurc mult mai bine.”

 

Până la urmă, diferența dintre un om care reușește și unul care nu reușește o face faptul că primul știa ceva în plus față de cel de-al doilea.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de copii pasionați de educație și dezvoltare personală, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

5 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page