!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#176 Doamna Elena era o mamă…

Când am cunoscut-o pe Doamna Elena, era o mamă îngrijorată care se confrunta cu o provocare comună.

 

Fiul ei, Andrei, era absorbit de TikTok, petrecând în medie 5 ore pe zi uitându-se la videoclipuri. Nu exagerez. Există astfel de cazuri, ba chiar multe. Andrei evita discuțiile despre problema sa, iar tensiunea creștea acasă.

 

În loc să-și facă temele, Andrei stătea ore întregi pe telefon, lăsând-o pe Doamna Elena să se simtă copleșită în încercarea de a înțelege nevoile copilului ei.

 

Nu mai știa cum să-l abordeze și de multe ori se întreba „Ce mai pot să fac pentru a-l ajuta?”.

 

În doar 4 luni petrecute la Cursul de Dezvoltare Personală pentru adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, ceva remarcabil s-a întâmplat cu Andrei.

 

Acolo la curs am discutat despre ce înseamnă comunicarea cu adevărat, ce își doresc părinții de la copii și cum ei, copiii, e nevoie să se comporte cu părinții, astfel încât să evite conflictele.

 

Acum, Andrei discută deschis problemele cu Doamna Elena și trec peste provocările vieții împreună.

 

TikTok-ul nu mai este prioritatea lui Andrei. A realizat că dacă se concentrează pe munca lui, ușa succesului se va deschide singură.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de copii pasionați de educație și dezvoltare personală, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page