!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#167 Când copilul se plânge că are prea multe teme…

Știi acel moment când copilul se plânge că are multe teme și stă până târziu să le facă? Dar când intri să vezi ce face, hop, stă pe telefon!


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.


De multe ori, când copiii au multe teme, tocmai pentru că le vine greu să le rezolve, trag de timp—se apucă de ordine în cameră, stau pe telefon, orice altceva în afară de teme. Asta lungește timpul de teme și mai mult și, oricum ai da-o, nu e bine.


Acum în luna ianuarie, la cursul de dezvoltare personală pentru adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, vom vorbi despre gestionarea timpului și despre eficiență. Îi voi învăța pe copii tehnici practice, pe care le pot aplica imediat după curs, ca să-și reducă timpul la teme chiar și la jumătate.


De la cursanții care au învățat aceste tehnici anii trecuți, am aflat că temele pe care le făceau în patru ore, acum le fac în două ore și jumătate, iar temele pe care le făceau în două ore, acum le fac într-o oră.


Mi-ar fi plăcut al naibii de mult să știu asta când eram elev.


Dacă vrei ca și copilul tău să afle aceste lucruri, intră pe www.eroul.ro și înscrie-ți copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

6 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#198 Sper că al tău copil nu va ajunge ca Andreea

Soția mea este profesoară de germană. Lucrează cu adulți. Într-o sâmbătă, susținea un curs online cu 5 oameni în toată firea, teoretic maturi. Dintre cei 5 participanți, o persoană—să-i spunem Andreea

コメント


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page