!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#162 Un cadou inedit pentru copilul tău

Începe perioada Sărbătorilor și odată cu ea, acea perioadă în care alergi după cadouri. Sigur ți-ai pus întrebarea: „Ce să-i iau copilului meu de Crăciun?”

 

Există multe variante pe piață, de la telefoane, la haine, jocuri pe calculator, laptopuri sau alte dispozitive cu care se joacă copiii în ziua de astăzi. Dar oare cât se vor bucura ei de aceste cadouri?

 

O haină poate fi purtată un an sau maxim doi. Un telefon mai mult de doi ani nu ține. În ceea ce privește jocurile pe calculator, copilul se joacă două-trei luni, după care se plictisește.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și îți propun un cadou mai inedit anul acesta pentru copilul tău, ceva cu care să-l surprinzi cu adevărat: o experiență la un curs de dezvoltare personală pentru adolescenți, unde copilul va învăța abilități pe care la școală nu le învață, dar pe care le va utiliza în viața de zi cu zi, indiferent de ce va alege să facă pe viitor.

 

Mă refer concret la: cum să-și diminueze panica și stresul la examene, cum să se integreze ușor în grupuri, cum să aibă curaj să își exprime opiniile și multe altele.

 

Cum ar fi ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de dezvoltare personală în care sunt alte sute de adolescenți?

 

Te invit să-ți înscrii copilul în „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România. Avem întâlniri la sală, pentru copiii din București și Cluj, și întâlniri online, pentru copiii din toată țara. Intră pe www.eroul.ro și vezi care sunt toate subiectele pe care le abordăm la curs.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page