!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#161 Cât poate îndura copilul tău?

Cel mai nasol este să înduri. Și copiii îndură multe. Și nouă, adulților, ni se întâmplă câteodată.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.


Fie că ni se întâmplă la serviciu, acasă cu soțul sau soția, ori cu prietenii, e foarte inconfortabil ca o persoană să facă încontinuu ceva ce te deranjează, dar ție să-ți fie frică sau rușine să-i spui… și să înduri.


Copiii îndură astfel de atitudini de la prieteni, de la colegi, chiar și de la părinți. Le e frică să nu piardă prietenii, statut sau chiar să nu pice ei de vină. Preferă să tacă și să îndure.


Până când?


Ei bine, până vin la cursul „Trezește EROUL din tine!”, unde, în luna decembrie, îi învăț o tehnică de comunicare cu ajutorul căreia să poată spune unei persoane ce îi deranjează, fără să le fie frică sau rușine, într-un mod elegant și ferm.


Ce mi-aș fi dorit să fi știut asta la 14 ani!


Dacă vrei ca și copilul tău să afle aceste lucruri, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comentarios


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page