!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#157 Mă întâlnesc cu adolescenți pe stradă și…

Cred că am creat cea mai mișto comunitate de dezvoltare personală pentru adolescenți. Sunt copii care participă la întâlniri chiar și de 4 ani, în fiecare lună.

 

Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți.

 

Copii pe care i-am cunoscut la 14-15 ani sunt acum la facultate, în România sau în afară. Pentru câțiva am scris chiar scrisori de recomandare. Unii au deja joburi part-time. Mă întâlnesc cu ei pe stradă sau îi urmăresc pe rețelele de socializare și mă bucur de succesele lor, mă bucur când văd că a mai trecut o etapă din viața lor și că sunt din ce în ce mai maturi.

 

Întâlnesc pe stradă copii pe care nu i-am mai văzut de 2-3 ani, care îmi spun: „Încă folosesc tehnica X sau Y. Mulțumesc pentru că m-ai învățat tehnica aia. Datorită ție am avut curajul să…”

 

Cu toții sunt copii care, după un curs de 1 an de zile, văd viața cu alți ochi.

 

Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#191 E de datoria noastră, a părinților, să…

Cred că cea mai mare problemă a elevilor din zilele noastre este managementul timpului. Se duc la școală, stau 5 ore în bancă tăcuți, apoi vin acasă, se retrag în camera lor și stau pe TikTok până se

Σχόλια


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page