!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#137 Copilul tău TREBUIE să facă cel puțin 3 activități ca să…

Întotdeauna le recomand părinților cu care lucrez ca ai lor copii să aibă cel puțin 3 categorii de activități extrașcolare. Îți explic mai jos care sunt acelea.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Cred că toți părinții își doresc să crească copii care să ajungă niște adulți echilibrați fizic și mental, sănătoși și cu încredere de sine. Asta este baza pentru o viață fericită.


Întotdeauna le recomand părinților cu care lucrez ca ai lor copii să aibă cel puțin 3 categorii de activități extrașcolare.


Copilul să facă un sport. Sportul îl va ajuta pe deoparte să aibă un fizic armonios, iar pe de altă parte, să capete disciplină și responsabilitate.


Copilul să fie înscris la un curs de dezvoltare personală, unde să afle despre emoții și despre cum poate să le gestioneze, despre oameni, relații, comunicare, succes și eșec. Asta îi va da copilului maturitate emoțională și abilitatea de a se descurca mai ușor în societate.


Copilul să facă o activitate creativă: dans, pictură, lucru manual etc. Asta îi va dezvolta creativitatea și îl va ajuta să găsească rapid idei de a-și rezolva provocările în viață.


Școala e școală. O știm cu toții. Ce va face diferența dintre copilul tău și alți copii vor fi activitățile pe care le face pe lângă școală.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

22 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page