!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#126 Cum se transformă un copil adolescent

E alt copil. Comunică mai mult cu mine, e mai deschis, merge singur și cere ce are nevoie atunci când mergem în vacanță. Sunt foarte bucuroasă pentru el.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Acesta este feedback-ul unei mame legat de copilul ei de 14 ani, care venea la curs de 6 luni.


Știam care o să fie rezultatul, dar când am auzit bucuria mamei, n-am putut să nu mă bucur și eu.


Fac tot posibilul ca la curs să-i scot pe cursanți din zona de confort—suficient de puțin încât să nu se sperie, dar suficient de mult încât să prindă curaj.


Este o atmosferă atât de faină la curs câteodată, că niciun copil n-ar mai pleca acasă. Trebuie să-i scot „cu forța” din sală. Facem jocuri pe echipe, râdem, împărtășim provocările între noi, dezbatem subiecte.


Copiii prin curaj să vorbească și să-și exprime ideile efectiv fără să-și dea seama.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#204 Petrece timp cu copilul tău și el nu va...

Părinții au fost ocupați cu serviciul, iar el a crescut pe unde a putut: ba pe la bunici, ba pe la o bonă, ba singur. Când veneau părinții, îi aduceau jucării și dulciuri. Până la 13 ani, Andu a fost

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page