!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#113 Relaxez părinți panicați!

Relaxez părinți panicați! Ăsta ar trebui să fie sloganul meu de acum.


Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de dezvoltare personală pentru adolescenți, și întâlnesc în fiecare lună sute de copii și de părinți. Se apropie examenele și simt în vocea lor panica părinților.


O mamă mi-a spus: „Aș da eu examenul în locul lui!”

Oare atât de multă neîncredere au părinții în copiii lor?


Cum ar fi ca al tău copil să stea cu frica în sân că îți pierzi jobul și că nu vei mai aduce de mâncare. Ce părere ai avea tu despre tine însuți?


Cu cât ești mai stresat legat de examen, dragă părinte, cu atât mai mult vei cultiva neîncrederea în copilul tău. Cu cât vei cultiva mai mult neîncredere în copil, cu atât mai multă presiune va simți și cu atât mai multe șanse de a o da în bară vor fi.


Lasă-l pe copilul tău să-și facă treabă în liniște. El știe ce are de făcut și face. Tu ia-ți o vacanță și relaxează-te. Școala este jobul lui, nu al tău.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

#198 Sper că al tău copil nu va ajunge ca Andreea

Soția mea este profesoară de germană. Lucrează cu adulți. Într-o sâmbătă, susținea un curs online cu 5 oameni în toată firea, teoretic maturi. Dintre cei 5 participanți, o persoană—să-i spunem Andreea

Comments


A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page