!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page

#103 „Dacă aș putea, aș dau eu examenul în locul lui.”

„Dacă aș putea, aș dau eu examenul în locul lui.” Asta îmi zicea o mamă care era mai stresată decât copilul ei din cauza Evaluării Naționale.


Avea un băiat cu medii de peste 9,50 în cei 4 ani de gimnaziu. Alex era un copil care își dădea toată silința, învăța și făcea meditații.


Dar mama nu era niciodată mulțumită. Alex își dădea tot interesul, dar mama era atât de panicată, încât pentru ea nimic nu era suficient.


Ca să-l sprijini pe copilul tău la examene, este nevoie ca mai întâi să te calmezi tu. Este nevoie să-i arăți copilului tău încredere, nu frică.


Copilul știe ce are de făcut și face. În general, ei, copiii, sunt mult mai relaxați decât părinții lor, fiindcă ei sunt în control, ei știu ce pot și ce au învățat.


Dacă vrei ca al tău copil să facă parte dintr-o comunitate de adolescenți pasionați de educație și performanță, intră pe www.eroul.ro și vezi detalii despre „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenți din România.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Mă gândeam ce minunat e ca unui copil – adolescent, mă refer – să i se explice fenomenele prin care trece în viața lui. Noi nu știam asta când eram de vârsta lor. Eu sunt Răzvan Cojocaru, trainer de d

A1. Principal Logo (Colored).png
bottom of page