MG_6845-520x780.jpg
Iolanda Moraru

- Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia Copilului, Cuplului si a Familiei, Universitatea din Bucureşti

- Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei , Universitatea din Bucureşti

-Consilier Psihologic

Contact:.

Email: iolandamoraru@gmail.com

Telefon: 0761.156.838

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

                               Sunt Iolanda Moraru, psihoterapeut, consilier psihologic şi psiholog clinician practicant.

Am absolvit formarea de Psihoterapie Experiențială S.P.E.R, programul masteral Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Copilului, Cuplului și a Familiei, şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din Bucureşti.

Alături de aceste specializări, experiența mea include lucrul în cadrul Universității din București ca și consilier în orientarea pentru carieră, lucrul cu copiii preșcolari dar și stagii de practică din cadrul centrelor de copii cu dizabilități, practica la Spitalul Fundeni, secția Oncologie Pediatrică, consilierea copiilor în cadrul Centrului de zi, Centrul Creștin ș.a.

                               Descopăr zilnic nevoia oamenilor de a se cunoaște, de a-și explica propriile trăiri, cum au ajuns în aceleași situații conflictuale, ori de ce se află într-un cerc vicios, de aceea faptul că ei îmi permit să mă alătur drumului lor spre sine în cabinet, este un lucru pentru care eu sunt mereu recunoscătoare.

Sunt o persoană ambițioasă, răbdătoare, pasionată de tot ce ține de domeniul vast al consilierii și psihoterapiei. Îmi place să lucrez cu oamenii pentru a-i ajuta să-și descrețească fruntea, să se înțeleagă și să își cunoască resursele pentru a putea depași impasul în care se află.

                              Consider că este mereu de apreciat curajul explorărării de sine şi dorința de a ne îmbunătăți constant.