!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png

Consiliere individuală părinți

Razvan prezinta.jpg

             Mă întâlnesc cu părinții, momentan ONLINE pe ZOOM și discutăm despre provocările și  zonele de conflict din relația cu a lor copil adolescent.

              Eu creez o strategie cu tehnici specifice pentru a depăși provocarea respectivă.

Când mă refer la provocări mă refer la: „copilul meu nu mai comunică cu mine”, „copilul meu mă minte”, „copilul meu nu are încredere în el”, „copilul meu îmi vorbește urât” și multe altele.

               Programez întâlnirile odată la două săptămâni, pentru ca părinții să poată exersa și aplica tehnicile pe care le propun, iar costul unei întâlniri este de 250 RON.

  • Whatsapp
  • Facebook
  • TikTok
  • Instagram
  • Youtube
Momentan toate locurile sunt ocupate

Răzvan Cojocaru

Sprijin copiii ajunși la vârsta adolescenței să fie curajoși și puternici. Sunt tată, Trainer de Dezvoltare Personală pentru adolescenți și Consilier pentru părinți și adolescenți. Sunt fondatorul Cursului de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenții între 13 și 17 ani din România.

Am lucrat, în ultimii ani, cu peste 1.000 de copii aflați la vârsta adolescenței la cursuri, seminarii sau în sesiuni individuale cu principalul scop de a crește performanța adolescenților crescând inteligența lor emoțională, adică în special curajul și capacitatea de a-și gestiona fricile: frica de teste sau examene, frica de a susține o prezentare, frica de a-și susține punctul de vedere și de a se exprima și așa mai departe. De asemenea, lucrez cu părinții pentru a-i sprijini și învăța cum să comunice și cum să se comporte diferit cu a lor copil pentru a evita probleme precum: statul excesiv la calculator, copilul nu comunică cu părinții, copilul minte și alte astfel de provocări.

Îmi place să spun: „Inteligența rațională este ridicată la toți adolescenții. Ce le lipsește la peste 90% dintre ei este inteligența emoțională, care îți dă curajul să te exprimi, să prinzi aripi, să ajungi de succes. Diferența de performanță între copii (și nu numai) este această inteligență emoțională pe care noi o antrenăm la lecții”.

Copilul tău poate fi și altfel!

Momentan toate locurile sunt ocupate

0766.290.584

bottom of page