!-- Google tag (gtag.js) -->
top of page
A3. Principal Logo (Full White)_2x.png

Consiliere individuală părinți

Poza Ovi 6.jpg

             Mă întâlnesc cu părinții, momentan ONLINE pe ZOOM și discutăm despre provocările și  zonele de conflict din relația cu a lor copil adolescent.

              Eu creez o strategie cu tehnici specifice pentru a depăși provocarea respectivă.

Când mă refer la provocări mă refer la: „copilul meu nu mai comunică cu mine”, „copilul meu mă minte”, „copilul meu nu are încredere în el”, „copilul meu îmi vorbește urât” și multe altele.

               Programez întâlnirile odată la două săptămâni, pentru ca părinții să poată exersa și aplica tehnicile pe care le propun, iar costul unei întâlniri este de 250 RON.

  • Whatsapp
  • Facebook

Ovidiu Nistor

Susțin copiii ajunși la vârsta adolescenței să-și găsească menirea în viață și să aibă curajul să devină ceea ce sunt ei cu adevărat. Sunt trainer de dezvoltare personală și studiez psihologia. Îmi iau energia din lucrul cu oamenii, în special cu tinerii, care sunt mereu curioși și dornici să evolueze.

Am ținut de-a lungul timpului traininguri pe diverse teme de dezvoltare personală, adresându-mă atât tinerilor, cât și adulților. Mă implic pentru ca tinerii din ziua de azi să aibă încredere în ei, să-și risipească îndoielile și să devină ceea ce sunt ei cu adevărat.

Este o vorbă care îmi place foarte mult: “Dă-i omului timp să devină ceea ce este.”

Copilul tău poate fi și altfel!

0744673954

bottom of page