A1. Principal Logo (Colored)_2x.png
Image from iOS (5)-01.jpeg

3 tehnici prin care îi poți schimba atenția copilului tău de la jocuri

Urlete, țipete și certuri. Cam așa este atmosfera în multe familii atunci când este timpul ca al lor copil să închidă calculatorul.

 

Probabil că ai observat și tu că, cu cât îi spui mai mult copilului tău să termine cu jocurile pe calculator, cu atât el stă mai mult. Tu vorbești pe fundal, el nu te mai aude, deja te ignoră.

 

Și de aici începe scandalul.

 

Oare de ce copiii se refugiază în jocurile pe calculator și ce este de făcut?

 

Pentru doar 19 RON ai șansa de a învăța 3 tehnici prin care îi poți schimba atenția copilului tău de la jocurile pe calculator. Ce vei afla în această lecție?

-motivul pentru care copiii se refugiază în jocuri, pe care multă lume nu-l știe

-cum poți rezolva aceste motive, pentru ca al tău copil să fie atent din nou la lumea reală

-ce nu faci acum și îl deranjează pe copilul tău, iar el se refugiază în jocuri

 

 

Câteva sute de părinți fac asta. De ce nu ți-ai oferi și tu această șansă?

 

Prețul este de 19 RON redus de la 99 RON.

  • Whatsapp
  • Facebook
  • TikTok
  • Instagram
  • YouTube

Răzvan Cojocaru

Sprijin copiii ajunși la vârsta adolescenței să fie curajoși și puternici. Sunt Trainer de Dezvoltare Personală pentru adolescenți și Consilier pentru părinți și adolescenți. Sunt fondatorul Cursului de Dezvoltare Personală pentru Adolescenți „Trezește EROUL din tine!”, cel mai complex curs de dezvoltare personală pentru adolescenții între 13 și 17 ani din România.

Am lucrat, în ultimii ani, cu peste 1.000 de copii aflați la vârsta adolescenței la cursuri, seminarii sau în sesiuni individuale cu principalul scop de a crește performanța adolescenților crescând inteligența lor emoțională, adică în special curajul și capacitatea de a-și gestiona fricile: frica de teste sau examene, frica de a susține o prezentare, frica de a-și susține punctul de vedere și de a se exprima și așa mai departe.

Îmi place să spun: „Inteligența rațională este ridicată la toți adolescenții. Ce le lipsește la peste 90% dintre ei este inteligența emoțională, care îți dă curajul să te exprimi, să prinzi aripi, să ajungi de succes. Diferența de performanță între copii (și nu numai) este această inteligență emoțională pe care noi o antrenăm la lecții”.

Copilul tău poate fi și altfel!